Акція: Замовте будь-яку послугу на платформі Telecomsvit - отримайте кешбек 5% від абонентської плати. Деталі

Нові можливості RTK-сигналу для агросектору та українських аграріїв

18.07.2024

|

schedule

2 хвилини

Український оператор телекомунікацій Київстар разом з американською компанією і лідером у сфері автономізації сільського господарства Trimble розгорнули мережу обладнання, яка дозволяє покращити якість землеробства та допомогти в гуманітарному розмінуванні.

Нові можливості RTK-сигналу для агросектору та українських аграріїв

В рамках підтримки агробізнесу та популяризації послуги вони пропонують спеціальні умови користування RTK-сигналом для агросектору і українських аграріїв. З травня і до кінця 2024 року аграрії, які підключать річний пакет RTK-сигналу від Київстар, зможуть безкоштовно розблокувати систему автоводіння на базі дисплея GFX від Trimble та отримати активацію послуги Trimble xFill Premium для резервування RTK сигналу.

RTK технологія для точного землеробства. Переваги для агросектора

RTK-сигнал (Real-Time Kinematic) забезпечує точність орієнтування сільськогосподарської техніки до 2,5 см. Це дозволяє аграріям створювати оптимальні навігаційні маршрути та повторювати їх з високою точністю, навіть в умовах поганої видимості.

Технологія також підвищує продуктивність робіт, зменшує витрати на насіння, добрива і пальне, а також полегшує працю водіїв у полі.

Підтримка українського агробізнесу

Спеціальні умови на користування RTK-сигналом покликані допомогти аграріям зменшити витрати та підвищити ефективність роботи.

Аграрний сектор, як і інші галузі бізнесу, зараз стикається з багатьма викликами. Запропоновані умови сприятимуть економії та ефективній роботі, підтримуючи економіку України в цей складний час.

Впровадження нових технологій землеробства

У співпраці з Trimble, Київстар побудувавши національну мережу RTK, став першим і єдиним українським телеком-оператором, який надає цю послугу.

Технологія може використовуватися не лише в геодезії та будівництві, а й відігравати важливу роль у розумному землеробстві та гуманітарному розмінуванні.

Розмінування українських полів з RTK

RTK-технологія дозволяє точно визначати місце знаходження вибухонебезпечних об’єктів і маршрути пересування саперів, що значно підвищує безпеку та ефективність розмінування.

Це лише початок великого шляху до впровадження новітніх технологій у всіх сферах української економіки, і RTK-сигнал став ще одним важливим кроком на цьому шляху.

Раніше ми писали, що Верховна Рада України у першому читанні підтримала законопроєкт №9549 який має суттєво спростити та прискорити процес отримання дозволів для будівництва нових мобільних станцій.

Якщо у вас є цікава новина про телекомунікації для бізнесу напишіть нам через сторінку

Контакти

Інші новини

Читати всі

Telecomsvit перетнув рубіж замовлень на 50000 грн: дякуємо нашим користувачам і партнерам!

Telecomsvit перетнув рубіж замовлень на 50000 грн: дякуємо нашим користувачам і партнерам!

22.08.2024

|

schedule

1 хвилина

Всі телеком-оператори на одній платформі

Економте свій час і ресурси - швидко і безкоштовно замовляйте послуги на Telecomsvit

Замовити
want-to-try
want-to-try
telecomsvit

Об'єднуємо телеком-операторів та замовників

Зроблено в Україні

info@telecomsvit.com

+38 063 163 10 10

(10:00 - 18:00 Пн-Пт)

facebooklinkedin

© 2024 Телекомсвіт